Recensies

Wat verschillende klanten van hun massage vonden lees je hieronder

 

Wat RelaxPoint zo bijzonder maakt is dat naast de verschillende massages ter ontspanning, er verschillende therapeutische behandelingen worden aangeboden. Heb je bijvoorbeeld pijn, dan kan ik dit aanpakken met verschillende technieken. Werkt een techniek onvoldoende, dan kan ik een en ander combineren of een andere behandelmethode hanteren. Veel personen hebben een zelfde klacht, maar de oorzaak of benodigde behandeling kan verschillen.

Mijn ervaring leert dat hoe sneller na het ontstaan van een klacht wordt behandeld, hoe minder sessies nodig zijn voor een resultaat naar tevredenheid.

 

Heb je pijn of ander ongemak, laat je dan zo snel mogelijk behandelen. Zeker na een whiplash, lelijke val of ongeluk. Hoe eerder je lichaam weer gestimuleerd wordt in balans te komen, hoe sneller het zich kan herstellen en dus hoe minder sessies en minder kosten behandeling met zich meebrengt.

Ik zelf ervaar ook veel meer voldoening wanneer ik iemand in 1 tot 3 sessies kan helpen en streef ernaar zo snel mogelijk vooruitgang te zien. Het geeft mij voldoening om te zien hoe het lichaam zich balanceert en iemand zich zienderogen weer beter gaat voelen.

Massagedeal

0616716952

 

Deel je ervaring met RelaxPoint

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
72 berichten.
Bianca Mokkenstorm Bianca Mokkenstorm
"Meid, ga je helemaal uit het Westland naar Leidschendam voor een massage?" Jazeker! Ik had het al van anderen gehoord, maar heb het nu zelf ervaren: na mijn eerste behandeling voelde ik me als herboren. Savita werkt prettig, zorgvuldig en professioneel. Ik kom snel weer voor een behandeling!
Hélène Hélène
Savita heeft een bijzondere warme persoonlijkheid met veel aandacht voor je probleem. Ze is zeer leergierig en breidt haar kennis in haar vakgebied continue uit. Ze geeft zich helemaal om jou te helpen met je klachten met behulp van verschillende therapieën die ze toepast. Beslist een aanrader al was het alleen een massage dat je wilt ondergaan.
Lies Spiero Lies Spiero
Ik ben het met alle onderstaande recensies eens, Savita is een wonder, veelzijdig, héél kundig, betrokken en met een grote kennis van verschillende technieken.
Daphne Daphne
Savita is een gastvrije, bekwame therapeute, ik loop bij haar voor verschillende klachten. Ze heeft me van migraine aanvallen afgeholpen en we zijn nu bezig met mijn rug. Ze is erg geduldig en neemt alle tijd voor je.
Ingrid Ingrid
Heerlijk om je vakantie te beginnen met een fantastische Thaise yoga massage van Savita.
Anand Anand
De ontvangst, de aandacht, de behandeling met deskundig advies. Dat geneest de aandoeningen al in ruime mate. Ik kijk iedere maand uit naar een behandeling. Het lichaam wordt op een prachtige manier gecorrigeerd. Ook de parate kennis over voeding en houding geeft veel vertrouwen. Heel fijn, dank je Savita.
Maarten Maarten
Savita heeft een hele fijne, kalme aandacht voor je. Haar behandelingen past ze met veel inzicht aan aan je behoeftes en voorkeuren. Hoewel haar gastvrijheid en aanpak zachtjes aanvoelen, komt ze zonder moeite tot de kern in haar behandelingen.
Ingrid Ingrid
Een zeer ervaren therapeute. Heerlijke massage. Neemt alle tijd voor je. Twijfel niet, maar maak gewoon een afspraak. Krijg je zeker geen spijt van.
Marielle Marielle
Ik kwam voor de zomer in aanraking met Savita voor een ontspannende massage. We zijn nu sinds twee maanden ook bezig met NST en er is een klein wondertje gebeurd: ik ben praktisch van mijn migraine af. Gedurende 23 jaar had ik zeker zes migraineaanvallen per maand en nu heb ik slechts een dag of twee per maand hoofdpijn. Savita weet wat ze doet en ze is een erg prettige therapeute, die goed luistert en altijd vriendelijk is. Ik beveel haar van harte aan!
Roshni Roshni
Ben inmiddels een vaste klant bij Savita. Wel 6 maanden al. Eerst NST gehad. Mijn lichaam is nu meer in balans. Kan meer aan dan voorheen! Sinds dag 1 heb ik veel profijt. En nog steeds. Heb nu Thaise massage erbij. Heel ontspannend en mijn benen zijn flexibeler, een uitstekende massage. Doeltreffend. Zeker aan te raden haar behandelingen!
Dee Dee
Savita listens to what is currently going on with my body and then provides an appropriate treatment. I have always been pleased with the results and find that my body is responding very well and I have much less pain. She is amazing!
Jan Jan
Twijfel niet langer. Maak een afspraak met Savita. Zij is echt geweldig. Ik heb veel ervaring met behandelaars maar Savita behoort tot de absolute top. Gisteren heb ik mij voor het eerst maar zeker niet voor het laatst toevertrouwd aan haar vaardige handen.
Lindsey Lindsey
Ik had super veel spierpijn en steken in m'n schouder. Savita nam echt alle tijd voor me om te bespreken welke massage bij me paste. Ik nam een mix massage waarin ze de pijn uit me schouder eruit masseerde en ontspannende massage gaf. Ben dik tevreden met de massage en hoe ze met haar klant omging! Was top massage.. voelde me echt ontspannen daarna
Leon Leon
Omdat ik nek en schouder klachten had ging ik op zoek naar iemand die me daarvoor kon behandelen. Gezocht op internet en ik kwam hier terecht. Inmiddels kom ik er nu iedere maand en voel me herboren als ik weer weg ga. Savita neemt alle tijd voor je, is gezellig en de behandeling is super! Dit is echt een cadeautje voor jezelf.
Eefje Eefje
Inmiddels ben ik vaste klant bij Savita. Elke maand heb ik een afspraak voor een NST behandeling en ik heb er heel veel profijt van. Al jaren heb ik last van extreme spanningshoofdpijnen en door de behandeling blijf ik vaak een hele maand hoofdpijnvrij! Savita heeft veel kennis van verschillende technieken en weet ook hoe ze dit met elkaar kan combineren. Vanwege mijn drukke baan ben ik ook erg blij met haar flexibiliteit.
Annet Annet
Ik heb nu twee verschillende behandelingen gehad bij Savita, het is heel fijn dat ze zoveel verschillende technieken en kennis in huis heeft zodat je verschillende dingen kunt proberen en kijken wat het best bij je past. Ik vind het heel fijn en ook heel nodig om af en toe na een dag werk bij Savita langs te gaan; makkelijk zo dichtbij en daarna keer ik als herboren terug naar huis! Savita is een heel fijne en aandachtsvolle persoon. Ik ga zeker nog vaker!
Roos Roos
Op een vrijdagmiddag ging ik, met geheel vastzittende nek en schouders, naar Savita toe. Laat je niet afleiden door het pand waar ze gevestigd is; binnen is het heel gezellig! De massage (een combi van 5 verschillende therapieën) was zo goed dat ik er 2 weken later nog profijt van heb. Binnenkort terug voor NST Bowen. Zin in!
René René
Ik ben vandaag voor het eerst geweest voor een massage. Je merkt dat Savita weet wat ze doet en dat ze het met aandacht en enthousiasme doet. Beste massage die ik me kan herinneren. Bovendien is Savita zelf erg aardig en attent.
Mike Mike
11 januari super HEERLIJKE massage gehad, ook nog eens een professionele aanpak en na een dag veel in de auto en een drukke baan is dit het ultieme genot!! Savita echt waar zelden zo'n goede massage gehad. Ik kom zeker terug 100%
Martin Smits Martin Smits
Ik heb met Savita kennis gemaakt als masseuse bij de RopaRun. Zij heeft daar samen met een collega de massage verzorgd voor de hardlopers en fietsers. Als hardloper heb ik behandelingen van haar mogen ondergaan en die hebben mij zeker geholpen de RopaRun uit te lopen. Na afloop hebben Savita en ik de afspraak gemaakt onze kennis uit te wisselen. Ook ik ben masseur maar dan op een ander vlak. 23 december 2015 was het dan zover en heb ik een Ayurvedische massage mogen ondergaan. De tijd vloog voorbij en ik stond als herboren op. Het was heerlijk deze massage te ondergaan en een ware aanrader. 4 januari 2016 ben ik bij haar geweest voor behandeling van mijn rug. Dit is een NST behandeling geworden. Na afloop voelde het ontzettend goed maar ik kon niet vertellen of dat door de behandeling of de medicijnen kwam. Vanmorgen voelde ik echter duidelijk verschil en was ik weer bijna pijnvrij. Mijn rug staat weer helemaal recht. Ik ben superblij en kijk uit naar de volgende keer.
Els Els
Ik kom al sinds dag 1 voor onderhoud en ga als herboren bij haar weg. Maar deze keer had ik klachten die leken op een tennis elleboog. Kon niet strekken, dingen sjouwen, slikte diclofenac en noem de ongemakken maar op. Savita nam de intake met mij door en behandelde mijn pijnlijke plekken en de punten waar de pijntjes vandaan kwamen. Nu een dag later kan ik zeggen dat ik na 3 weken pijn vrij ben!! NST Bowentherapie is aan te raden. Ben gelijk gestopt met diclofenac!!
Kees Kees
Onlangs een Thaise yogamassage gehad, het was heerlijk ontspannend. Jammer dat een uur zo snel voorbij gaat!
F. F.
Ik kwam bij Savita met een schouderblessure. Ik had nooit eerder massage gehad, maar Savita wist mij ervan te overtuigen dat NST Bowentherapie goed voor me zou zijn. Ik ben een aantal keren behandeld, en kan dat alleen maar beamen. Savita is een goede therapeut die alle tijd neemt en je werkelijk op je gemak weet te stellen. Een aanrader!
L. L. L. L.
Ik heb een heerlijke behandeling van Savita gekregen. Ze is een uitstekende masseur, ze neemt de tijd en past de massage aan jou aan. Ik kan haar van harte aanbevelen!
T Hof T Hof
Savita was zeer vriendelijk en luisterde goed. Daarna paste ze de massage aan op mijn wensen. Zeker aan te raden!
Susanna Susanna
Savita is een kundige, prettige persoonlijkheid, die de tijd voor me heeft genomen met vragen voor ze de behandeling startte. De massage was heerlijk en heeft ze afgestemd op mijn klachten. Ook na afloop raffelde ze het niet af, ze vertelde hoe de behandeling zijn uitwerking zou kunnen hebben en mocht ik niet gaan voor ik mijn dadels en water op had.
Marjolein Marjolein
Savita interviewde mij uitgebreid en zorgvuldig. Ik voelde mij veilig en professioneel behandeld.
Johan Johan
Ik kwam met een compleet gesloopte rug binnen, een uurtje NST en ik ging met een ontspannen rug zonder pijn weer naar buiten. Een bijzondere ervaring, kan niet anders zeggen. Dank je wel Savita
eric eric
Zeer aardige, belangstelling tonende masseuse. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je. Uitstekende massage. Aanrader!
Jan Kooreman Jan Kooreman
Een prettige ervaring met een masseuse die kennis van zaken heeft. Het is een healing massage als je met fysieke klachten te maken hebt. Savita is aan te bevelen.
Lotte Lotte
Savita heet je van harte welkom, neemt de tijd, toont belangstelling en geeft daardoor een massage toegespitst op de cliënt. Het was een prettige en ontspannende massage.
Nienke Nienke
Een heerlijke Indonesische massage met warme olie. Zeer ontspannend. De extra nekmassage heeft goed gewerkt. Savita is een goede masseuse.
Nalini Nalini
Het was een heerlijke Indonesische massage met warme olie. Savita is een goede masseur en een fijne gastvrouw met echt belangstelling voor haar cliënten.
Anja Anja
Ik heb een fantastische, ontspannende Thaise yogamassage van een zorgzame masseuse gehad. Om aan te bevelen.
Marianne Marianne
Ik heb heerlijk genoten van een kruidenstempelmassage. Savita is zorgzaam, ze stelt je op je gemak en neemt de tijd voor de cliënt. Kortom, je bent in goede handen bij Savita.
Audrey Audrey
De behandeling is vrij compleet: met aandacht, efficiënt en effectief want de pijn in de nek is enorm verlicht. Wat ik ook zeer waardeer zijn de tips om te voorkomen dat er weer pijnlijke plekken ontstaan. Verder is Savita een vriendelijke gastvrouw, deskundig met doelgerichte massagehanden.
Savita Savita
Bedankt Rolf!
Rolf Rolf
Erg prettige kennismaking met deze ontspanningsvorm; goede toelichting erbij; verbazingwekkend om te ervaren dat zeurende pijn in nek, schouders en rug met een enkele behandeling al verlicht kunnen worden.
Savita Savita
Altijd fijn jou weer terug te zien Shanti! Tot de volgende keer
Shanti Shanti
Dankjewel voor de massage Savita, ik had het weer nodig. Het heeft me zeker goed gedaan en ik kan weer een tijd vooruit. Ik kon op korte termijn terecht bij je, dat was erg prettig. Tot de volgende keer!
Savita Savita
Jij ook bedankt Iris. Ben heel blij dat ik je mag behandelen.
Savita Savita
Graag gedaan!
Iris Iris
Savita, je bent een mooi mens. Bedankt!
C. A. Chee C. A. Chee
Ik ben door Savita behandeld voor elleboogklachten en nekklachten. Ik stond versteld van het resultaat.. het werkt, ik voelde de verschillen tussen mijn linker- en rechterhelft. Ik dacht dat het zo hoorde totdat ze het los kreeg met haar kundigheid... thanks! tot de volgende keer
Savita Savita
Graag gedaan Shanti. Tot de volgende keer!
Shanti Shanti
Dankjewel voor de massage Savita, ik had het weer nodig. Het heeft me zeker goed gedaan en ik kan weer een tijd vooruit. Ik kon op korte termijn terecht bij je, dat was erg prettig. Tot de volgende keer!
Savita Savita
Bedankt Noor!
Noor Noor
De beste Thaise massage die ik ooit hebt gehad. Savita raakt alle energiebanen doeltreffend en professioneel. Haar warme persoonlijkheid en krachtige handen zijn een unieke combinatie. Ik voelde me naderhand helemaal "gereset".
Savita Savita
Bedankt Evert, Mooie complimenten voor het "werk" dat ik met veel plezier doe! Tot ziens, Savita
Savita Savita
Bedankt Remy, Blij dat het je zo goed heeft gedaan! Tot gauw, Savita
Savita Savita
Hartelijk dank voor deze lovende woorden Kirsten! Tot ziens, Savita
Savita Savita
Fijn dat je er altijd zo van geniet Jessica! Tot gauw, Savita
Savita Savita
Dank je Farida, Wat een mooie complimenten! Tot ziens, Savita
Savita Savita
Dank je wel Shanta, Wat ben ik blij dat ik je heb kunnen helpen! Tot ziens, Savita
Savita Savita
Graag gedaan Radjesh, Fijn dat de hoofdmassage zo goed is bevallen! Tot ziens, Savita
Savita Savita
Dank je wel Ahilya, De effectiviteit van acupressuur is steeds weer verrassend. Blij dat je er zoveel baat bij had! Tot ziens, Savita
Savita Savita
Bedankt Sangie, Jouw genietende gezichtsuitdrukking tijdens de massages zijn een beloning op zich! Tot gauw, Savita
Savita Savita
Bedankt, Fijn dat je zoveel baat hebt bij de massages en acupressuur! Tot ziens, Savita
Savita Savita
Dank je Bernadette, Ik ben blij dat de behandeling met acupressuur zo effectief is geweest! Tot ziens, Savita
Savita Savita
Lieve Els, Hartelijk dank voor je goede wensen, alle lof en reclame! Ik waardeer het enorm en behandel je altijd graag. Ik wens je alle moois toe, Savita
Els Schoenmaker Els Schoenmaker
Gefeliciteerd met je officiële 1 jarig bestaan!! Ik ben een van je eerste klanten en ben niet weg te slaan. Zoals zovelen hier voor mij al schreven... je bent echt GOED!! Op vele jaren erbij en moge al je dromen en wensen waarheid worden!! Liefs, Elsje
Bernadette Bernadette
Sinds de kerstdagen liep ik rond met lage rugpijn. Een vriend raadde mij aan om in plaats van pijnstillers te nemen eens een massage te proberen bij Savita. Wat een gouden tip was dat! Na anderhalf uur intensieve acupressuurmassage was ik van mijn pijn af en kon ik mij weer pijnloos voortbewegen. Een absolute aanrader voor mensen met lage rugpijn!!
Meinona Meinona
Relaxpoint heeft mij sneller van mijn schouderpijn afgeholpen dan de fysiotherapeut. Het waren heerlijk ontspannen massages. Zeker de moeite waard!
Sangie Sangie
Ik ben helemaal fan van de massages die Savita geeft!! Wat is dat lekker en ontspannen zeg. Ze weet precies de punten aan te wijzen waar ik last had, en behandelt deze dan. Na de massages voelde ik me helemaal los en een soort innerlijke rust had ik. Ze is gastvrij en werkt op een prettige manier. Je voelt je er snel op je gemak. Ik raad het zeker iedereen aan, als je ergens last van hebt of puur voor de ontspanning, dan zou ik zeker langsgaan.
Ahilya Ahilya
Ik had al jarenlang last van mijn bekken als gevolg van een auto-ongeluk. Heb door de jaren heen veel pijnstillers moeten gebruiken anders kwam ik vaak de dag niet door. Helaas begin dit jaar kwam mijn rug en schouderpijn ook bij kijken:(. Dankzij Savita is dit nu eindelijk verleden tijd!!!!!:D Heb 2 sessies gehad, waarbij al na de eerste sessie ik gestopt ben met pijnstillers innemen!! Had nooit gedacht dat mijn pijn zo snel weg zou kunnen gaan. Ik ben zeer tevreden over Savita en daarom kan ik iedereen adviseren om naar Savita toe te gaan wanneer je lichamelijke klachten hebt of gewoon voor een massage!!! Thanks Savita!
Radjesh Radjesh
Ik had last van spanningshoofd pijn, na een heerlijke Indiase hoofdmassage voelde ik mij weer ontspannen. Echt een vak apart, de masseur wist ook precies waar mijn nek en schouders gespannen waren. Tijdens de hoofdmassage werd mijn hoofdpijn verlicht. Een woord: heerlijk. En voor herhaling vatbaar. Thanks.
Shanta Shanta
Ik heb afgelopen week mijn eerste Yogamassage gehad bij Savita. Wat heb ik genoten van deze massage! Ik had al een tijdje last van mijn onderrug en niks hielp bij mij, maar sinds Savita mij gemasseerd heeft heb ik geen last meer van mijn onderrug.. Ik raad het iedereen aan om het 1 keer te proberen. Ik ga zeker nog een keer langs!
Farida Ruizenaar-Mahawatkhan Farida Ruizenaar-Mahawatkhan
Ook ik ben een liefhebber van massage. Ik heb diverse soorten massages gehad van hier tot Thailand en India, maar zo goed als Savita is, ben ik nog niet tegengekomen. Savita is goed, omdat zij haar werk met passie doet. Echt lekker vond ik het. Ook ik kan het iedereen aanraden, mijn man gaat binnenkort ook. Savit, heel hartelijk bedankt.
Jessica Jessica
Lieve Savita, Zo'n massage is gewoonweg heerlijk! Tot gauw! Jessica
Kirsten Smit-van Bottenburg Kirsten Smit-van Bottenburg
En nog een enthousiaste reactie op de massage van Savita. Ze geeft hem met veel aandacht, in alle rust en goede concentratie met liefdevolle handen...wat wil een mens nog meer!! Ik kwam voor een ontspannende massage en die heb ik gekregen (bij m'n handen viel ik even in slaap). Een aanrader en voor herhaling vatbaar. Doen!

Reacties zijn gesloten.