Therapie

NST Bowentherapie
Deze behandeling is een vorm van lichaamswerk bestaande uit korte rollingen over spieren en bindweefsel. Het is geen massage maar resulteert desondanks in ontspanning van lichaam en geest. NST en Bowentherapie zijn een uitkomst bij pijn en hormonale klachten.
Het lichaam wordt tijdens de behandeling gericht gestimuleerd om weer in balans te komen. Heb je pijn of hormonale klachten, sta je scheef of heb je kaakklachten? Dan is dit de aangewezen methode om weer in balans te komen!

Thaise acupressuur – drukpuntmassagemassagedeal
Heb je pijn, hielp niets structureel en wil je er nu eindelijk vanaf? Kies voor behandelingen met Thaise acupressuur. Een effectieve aanpak van orthopedische pijnklachten zodat je je daarna vrij, licht en als herboren voelt. Voel de pijn wegtrekken tijdens deze drukpuntmassage.

Evaluatie voeding & supplementen
Aan de hand van een online vragenlijst verkrijgen we een dieper inzicht in jouw gezondheid en eventuele klachten. Jouw antwoorden geven aan of je voeding momenteel optimaal ondersteunend is aan je gezondheid of dat er tekorten zijn die je zou kunnen aanvullen met leefstijlaanpassingen of suppletie. Wordt je bijvoorbeeld ’s ochtends altijd moe wakker dan kan dit wijzen op een dysfunctie. Aan de hand van deze vragen komt boven tafel wat een  mogelijke oorzaak is en kan je gerichte actie ondernemen.

Reacties zijn gesloten.