Recensies

Wat verschillende klanten van hun massage vonden lees je hieronder

Wat RelaxPoint zo bijzonder maakt is dat naast de verschillende massages ter ontspanning, er verschillende therapeutische behandelingen worden aangeboden. Heb je bijvoorbeeld pijn, dan kan ik dit aanpakken met verschillende technieken. Werkt een techniek onvoldoende, dan kan ik een en ander combineren of een andere behandelmethode hanteren. Veel personen hebben een zelfde klacht, maar de oorzaak of benodigde behandeling kan verschillen.

Mijn ervaring leert dat hoe sneller na het ontstaan van een klacht wordt behandeld, hoe minder sessies nodig zijn voor een resultaat naar tevredenheid.

Heb je pijn of ander ongemak, laat je dan zo snel mogelijk behandelen. Zeker na een whiplash, lelijke val of ongeluk. Hoe eerder je lichaam weer gestimuleerd wordt in balans te komen, hoe sneller het zich kan herstellen en dus hoe minder sessies en minder kosten behandeling met zich meebrengt.

Ik zelf ervaar ook veel meer voldoening wanneer ik iemand in 1 tot 3 sessies kan helpen en streef ernaar zo snel mogelijk vooruitgang te zien. Het geeft mij voldoening om te zien hoe het lichaam zich balanceert en iemand zich zienderogen weer beter gaat voelen.

Deel je ervaring met RelaxPoint

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
79 berichten.
Sangie Sangie
Ik ben helemaal fan van de massages die Savita geeft!! Wat is dat lekker en ontspannen zeg. Ze weet precies de punten aan te wijzen waar ik last had, en behandelt deze dan. Na de massages voelde ik me helemaal los en een soort innerlijke rust had ik. Ze is gastvrij en werkt op een prettige manier. Je voelt je er snel op je gemak. Ik raad het zeker iedereen aan, als je ergens last van hebt of puur voor de ontspanning, dan zou ik zeker langsgaan.
Ahilya Ahilya
Ik had al jarenlang last van mijn bekken als gevolg van een auto-ongeluk. Heb door de jaren heen veel pijnstillers moeten gebruiken anders kwam ik vaak de dag niet door. Helaas begin dit jaar kwam mijn rug en schouderpijn ook bij kijken:(. Dankzij Savita is dit nu eindelijk verleden tijd!!!!!:D Heb 2 sessies gehad, waarbij al na de eerste sessie ik gestopt ben met pijnstillers innemen!! Had nooit gedacht dat mijn pijn zo snel weg zou kunnen gaan. Ik ben zeer tevreden over Savita en daarom kan ik iedereen adviseren om naar Savita toe te gaan wanneer je lichamelijke klachten hebt of gewoon voor een massage!!! Thanks Savita!
Radjesh Radjesh
Ik had last van spanningshoofd pijn, na een heerlijke Indiase hoofdmassage voelde ik mij weer ontspannen. Echt een vak apart, de masseur wist ook precies waar mijn nek en schouders gespannen waren. Tijdens de hoofdmassage werd mijn hoofdpijn verlicht. Een woord: heerlijk. En voor herhaling vatbaar. Thanks.
Shanta Shanta
Ik heb afgelopen week mijn eerste Yogamassage gehad bij Savita. Wat heb ik genoten van deze massage! Ik had al een tijdje last van mijn onderrug en niks hielp bij mij, maar sinds Savita mij gemasseerd heeft heb ik geen last meer van mijn onderrug.. Ik raad het iedereen aan om het 1 keer te proberen. Ik ga zeker nog een keer langs!
Farida Ruizenaar-Mahawatkhan Farida Ruizenaar-Mahawatkhan
Ook ik ben een liefhebber van massage. Ik heb diverse soorten massages gehad van hier tot Thailand en India, maar zo goed als Savita is, ben ik nog niet tegengekomen. Savita is goed, omdat zij haar werk met passie doet. Echt lekker vond ik het. Ook ik kan het iedereen aanraden, mijn man gaat binnenkort ook. Savit, heel hartelijk bedankt.
Jessica Jessica
Lieve Savita, Zo'n massage is gewoonweg heerlijk! Tot gauw! Jessica
Kirsten Smit-van Bottenburg Kirsten Smit-van Bottenburg
En nog een enthousiaste reactie op de massage van Savita. Ze geeft hem met veel aandacht, in alle rust en goede concentratie met liefdevolle handen...wat wil een mens nog meer!! Ik kwam voor een ontspannende massage en die heb ik gekregen (bij m'n handen viel ik even in slaap). Een aanrader en voor herhaling vatbaar. Doen!
Remy Remy
Mijn eerste ervaring met yoga massage heb ik gehad bij RelaxPoint en wat voor een! Diepliggende emoties zijn er door losgekomen welke nodig waren om te verwerken. De massage zelf was vakkundig en ontspannend. Ik kan het iedereen aanraden.
Evert van Malkenhorst Evert van Malkenhorst
Ik heb mijn eerste yoga massage deze week gekregen. Heb al vele verschillende vormen van massage leren kennen o.a. ayurvedische massage. Dit was nieuw voor mij. Savita is kundig en enthousiast. Ze creƫert een prettige en ontspannen sfeer. Door haar manier van werken kon ik tot een diepe ontspanning komen. Smaakt naar meer! top!

Reacties zijn gesloten.