Therapie

NST & Bowentherapie

Thaise acupressuur

Orthomoleculaire geneeskunde

NST Bowentherapie


Deze behandeling, ook wel Bowentechniek genoemd, is een vorm van lichaamswerk bestaande uit korte bewegingen over spieren en bindweefsel. 

NST en Bowentherapie zijn een uitkomst bij pijn en bij specifieke hormonale klachten.
Het lichaam wordt tijdens de behandeling gericht gestimuleerd om weer in balans te komen. Heb je pijn of hormonale klachten, heb je ineens een beenlengteverschil of heb je kaakklachten? Dan is dit de aangewezen methode om weer in balans te komen! Meer weten?

Thaise acupressuur – drukpuntmassage
Heb je pijn, hielp niets structureel en wil je er nu eindelijk vanaf? Kies voor behandelingen met Thaise acupressuur. Een effectieve aanpak van orthopedische pijnklachten zodat je je daarna vrij, licht en als herboren voelt. Voel de pijn wegtrekken tijdens deze drukpuntmassage. Wil je weten of jouw klacht, of het pijn of beperkte beweeglijkheid is, met acupressuur kan worden aangepakt? Lees dan hier verder.

Orthomoleculaire voeding & supplementen
Aan de hand van een online vragenlijst verkrijgen we een dieper inzicht in jouw gezondheid en eventuele klachten. Jouw antwoorden geven aan of je voeding momenteel optimaal ondersteunend is aan je gezondheid of dat er tekorten zijn die je zou kunnen aanvullen met leefstijlaanpassingen of suppletie. Wordt je bijvoorbeeld ’s ochtends altijd moe wakker dan kan dit te wijten zijn aan een tekort aan voedingstoffen. Aan de hand van deze vragen komt boven tafel wat een  mogelijke oorzaak is en kan je gerichte actie ondernemen door je voeding aan te passen of voedingssupplementen in te nemen. Meer weten?

Voetspecialist | Den Haag
Wilt u dat ik u bel voor een afspraak of voor meer informatie? Vul dan hieronder in:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik wil
Bellen met RelaxPoint