Nutritionele evaluatie (orthomoleculair voeding en suppletie advies)

Nutritionele evaluatie
Aan de hand van een online vragenlijst verkrijgen we een dieper inzicht in jouw gezondheid en eventuele klachten. Jouw antwoorden geven aan of je voeding momenteel optimaal ondersteunend is aan je gezondheid of dat er tekorten zijn die je zou kunnen aanvullen met leefstijlaanpassingen of suppletie.

Wil je inzicht in je gezondheid in relatie tot je klachten, vul dan het onderstaande formulier volledig in. Je ontvangt daarna drie e-mails (dit kan even duren, ik moet je aanvraag in behandeling nemen):

  1. een mail met de factuur. Wanneer deze is voldaan ontvang je:
  2. een mail om je e-mailadres te bevestigen
  3. een mail met een link naar de online vragenlijst

Vul de vragenlijst in op een computer of laptop en rond het af binnen een half uur. Daarna maken we een afspraak voor de bespreking van de evaluatie. Dit kan persoonlijk, maar ook per telefoon of e-mail.

Aan de hand van de resultaten kun je je leefstijl aanpassen om tot een optimaler gezondheid te komen. Ter ondersteuning kun je supplementen innemen. Na aanpassingen, en zeker na start van suppletie, brengen we opnieuw na een periode van 2 tot 6 maanden in kaart hoe deze aanpassingen invloed hebben gehad op je gezondheid en op jouw gevoel van welzijn. Op basis van deze herevaluatie kun je opnieuw leefstijl aanpassingen toepassen etcetera.

[si-contact-form form=’3′]

Reacties zijn gesloten.