Thaise yogamassage - Traditional Thai Massage - Nuad Boran

De traditionele Thaise yogamassage is een massage met invloeden uit India, China en Thailand. Een complete  Thaise massage bestaat uit een dynamische combinatie van onder andere massage, acupressuur en passieve strekkingen.

Wat is yogamassage?

Thaise massage is anders:

 • er wordt geen olie gebruikt
 • de gemasseerde ligt op een mat op de grond in plaats van op een tafel
 • gedurende de massage blijft de gemasseerde comfortabel gekleed
Werkt preventief

Regelmatig een yogamassage ontvangen kan onder andere bijdragen aan het verlichten of verhelpen van diverse orthopedische klachten zoals rug-, schouder- en nekklachten, het verminderen van stress, stijfheid en oververmoeidheid. Daarnaast stimuleert yogamassage het psychologische welzijn.
Dus wanneer u regelmatig een yogamassage ontvangt werkt dit preventief tegen verschillende (stress gerelateerde) klachten aan spieren en gewrichten. De spieren worden meer soepel en ontspannen, de doorbloeding van het lichaam verbetert en de geest verstilt.

Wilt u ook een ontspannen lichaam en geest of wilt u juist een energieboost, dan is yogamassage een echte aanrader!

Thaise acupressuur

Bij specifieke klachten aan spieren en gewrichten kan de nadruk van de massage liggen op Thaise acupressuur. Thaise acupressuur stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam waardoor klachten kunnen verlichten of zelfs verdwijnen.
In Thailand is de combinatie van strekkingen en acupressuur een massagetherapie die erkend is door het Thaise Ministry of Natural Health en wordt daar toegepast in ziekenhuizen.
Het beste resultaat wordt soms bereikt door een behandelreeks. Uw masseur kan een schatting geven van het benodigd aantal behandelingen, maar U voelt zelf het beste aan hoe frequent u een behandeling nodig heeft. Wanneer het de juiste behandeling voor u is voelt u al na de eerste massage een duidelijk effect.

Yogamassage een echte uitkomst bij:
 • stress gerelateerde klachten
 • hoofdpijn
 • nekpijn
 • schouderpijn
 • rugpijn
 • pijnlijke ledematen
 • vermoeide benen
 • vastzittende spieren

Yogamassage is natuurlijk ook zeer geschikt als ontspanningsmassage. Regelmatig een massage ontvangen werkt preventief tegen klachten van uiteenlopende aard.

Ritmisch schudden

Als strekkingen of acupressuur ongewenst zijn, dan is er ook een bijzondere, zachte, ontspanningsmassage mogelijk, bestaande uit het zacht schudden van het lichaam in combinatie met lichte strekkingen. Vraag ernaar bij de reservering.

Tok Sen

Tok Sen voor behandeling van diepergelegen weefselSoms is het nodig om dieper gelegen weefsel te behandelen. Dit kan onder andere met behulp van Tok Sen. Tok Sen is een eeuwenoude traditionele techniek uit Thailand waarbij een houten hamertje en stokje worden gebruikt om een impact te creëren op dieper gelegen bindweefsel. Door het geluid en de trilling die ontstaat, wordt op een zachte manier diep op het weefsel gewerkt. Het werkt heerlijk ontspannend en de werking is al snel voelbaar. Tok Sen wordt ingezet op ‘probleemplekken’ als onderdeel van de massage.

 Uw massage

Alle massages bij RelaxPoint worden afgestemd op gemasseerde. Tijdens uw eerste afspraak is er een intakegesprek waarbij we kijken naar eventuele klachten. Deze gesprekstijd wordt niet in rekening gebracht.
Afhankelijk van de duur van de geboekte massage wordt het hele lichaam of een deel gemasseerd.

Bellen met RelaxPoint