Toen ik met RelaxPoint begon wist ik hoe heilzaam de Traditionele Thaise massage is. Deze massage werkt op zowel fysiek, als mentaal, emotioneel en energetisch niveau. In combinatie met Thaise acupressuur kon ik mooie resultaten bereiken bij mensen met orthopedische klachten. Denk hierbij aan verschillende soorten rugpijn, hoofdpijn en klachten aan de ledematen.

 

Zo nu en dan kwam het dan voor dat ik iemand niet kon helpen met de kennis en kunde die ik toen had. En dat frustreerde mij. Ik wilde dus meer weten, veel meer. Zo ging ik verder met het leren van effectieve methodes. Nu kan ik op verschillende manieren therapeutisch bijdragen aan herstel van uiteenlopende soorten pijnklachten, disbalans in het lichaam, beperkte beweeglijkheid van schouders, verschil in beenlengte, migraine, knieklachten, hormonale disbalans en veel meer.
Ik hou van resultaat. Daar haal ik veel voldoening uit.

Wat kenmerken van mijn ideale cliënt zijn:

  • gemotiveerd;
  • gaat voor resultaat;
  • bereid in zichzelf te investeren door middel van:
    • de tijd nemen om te helen
    • het geld ervoor over hebben
    • positief denken over verwachtingen en resultaten.

Ik hou natuurlijk van een quick fix. De resultaten zijn er soms snel, zeker als een klacht niet al te lang bestaat. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, het kost soms ook tijd. Of, en hoe snel, we resultaat behalen hangt af van verschillende factoren, zoals mijn skills en uw therapietrouw en mindset.

In deze filmpjes, die zijn gemaakt met 6 minuten ertussen, kan je een van de hele snelle resultaten zien. Word u er ook zo enthousiast van als ik?

Deze dame gaf aan dat ze al enkele maanden last van haar schouder: ze kon haar arm niet helemaal optillen. Toen ik het zag besloot ik het op video vast te leggen:

Om mensen te behandelen in de complementaire zorg ben ik onder meer opgeleid door:

Tot ziens,
Savita

Bellen met RelaxPoint